Business Break - Snow Edition

Een wintersportweekend waar het hele bedrijf voor warmloopt

"Iedereen kan mee"

Terwijl fitte fanatiekelingen de latten onderbinden, proberen culinaire connaisseurs de lokale spijzen en verkennen notoire natuurliefhebbers de flora en fauna van Wildpark Grünau. Jong en oud, actief en nou ja, minder actief: het hele bedrijf vermaakt zich in het gezellige Grünau im Almtal. Er is dan ook geen betere plek om het saamhorigheidsgevoel naar een hoger niveau te tillen dan in een berghut op zestienhonderd meter. En of je nu ‘s avonds wilt rodelen of jodelen: wij regelen alles. Van cursussen tot feesten en van liftpassen tot materiaal. O ja: én een ritje met de nachtgondel. Het wordt een weekend om weken naar uit te kijken en jaren over na te praten.

grunau

5 x daarom ga je met PBN mee naar de ‘schnee’


* Meer dan dertig jaar ervaring in het organiseren van wintersportweekenden.

* De weekenden zijn all-in: je hoeft alleen je eigen team mee te brengen.

* Diverse opties om te dineren op bijzondere plekken, zoals boven op de berg.

* Aanvullende activiteiten als slalomtraining, finalewedstrijd en eindfeest.

* Geen administratieve rompslomp: alles is tot in de puntjes geregeld.

Gruani skigebied

Het skigebied


Welkom in de ‘Schneeloch.’ Zo noemen ze Kasberg in Grünau im Almtal. Het is namelijk een zeer sneeuwzeker gebied, ondanks de geringe hoogte. Omdat de top van de Kasberg slechts 1743 meters telt, blijf je binnen de boomgrens. Zeer lawineveilig dus.

Zowel voor de beginneling als ervaren wintersporter zijn er genoeg kilometers te maken. Goed om te weten voor gevorderden: extra uitdagingen vind je op de zogenaamde short tracks, in het freestyle-park en natuurlijk off-piste. Het freestyle-park ligt op 1600 meter en staat vol schansen en rails, een muur en box. Ook Oberösterreichs grootste ‘rainbow’ wacht hier op je.

Sneeuwt het een keer niet? Geen zorgen. Honderdtien sneeuwkanonnen besneeuwen met gemak 80% van de piste met heerlijke poeder. 

Grunau im Almtal in Beeld

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
grunau skigebied

Over Grünau im Almtal


In het oosten van het Salzkammergut ligt Grünau im Almtal. Zoals je hebt gelezen, is het niet alleen dé plek voor wintersporters, óók voor natuurliefhebbers. Professor en Nobelprijswinnaar Dr. Lorenz heeft in dit gebied onderzoek gedaan naar de Grau Gans. Ga je liever zelf op verkenning? Doen. Wildpark Grünau is dagelijks geopend.


Dan nog iets over Grünau im Almtal. De regio biedt vijftig kilometer aan langlaufpaden, kriskras door dorpjes, weilanden en natuurgebied de Almsee. De dichtstbijzijnde stad is Gmunden, bekend om haar porselein en de Traunsee. Grünau zelf is klein, maar knus. En met twee supermarkten, een bakker, slager en diverse restaurants alles wat je nodig hebt.

grunau skigebied

Hotels


Wintersportwensen zijn heel persoonlijk. Zeker in een grote groep heb je met veel wensen te maken. Ook jouw team heeft vast een bepaalde voorkeur voor het verblijf: qua ligging, grootte, comfort, faciliteiten en natuurlijk: qua prijs. Omdat wij al jarenlang wintersportweekenden organiseren in Grünau im Almtal, hebben wij scherpe deals geregeld bij diverse hotels. Hieronder hebben we een aantal hotels op een rij gezet. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

grunau skigebied

Lessen


Jawohl: in samenwerking met Schischule Grünau organiseren we ski- en snowboardlessen. Geschikt voor alle niveau’s: of je nu net begint of je ski-skills wilt bijschaven. De Schischule staat bekend om zijn goed opgeleide ‘Östereichische LandesSchiLehrer.’ Ook diverse PBN-instructeurs hebben deze felbegeerde titel bemachtigd. De lesgroepen zijn klein zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Maar, omdat het een bedrijfsweekend is en bedrijven niet vies zijn van een beetje competitie, organiseren we met een liefde een slalom-wedstrijd om ieders kwaliteiten te testen.

grunau skigebied

Materiaalverhuur


Skiën op de nieuwste modellen carving-ski’s van Fischer? Dat lees je goed. Dankzij Schischule Grünau gebruik je niets minder dan het beste materiaal, van allrounder tot renn-carver. PBN zorgt bovendien voor een voordelige prijs en snelle service. Dat niet alleen: als je via ons boekt, ontkom je ook aan alle rompslomp zoals de vereiste borgsommen en identiteitsbewijzen. Zo houd je meer tijd over om met je team op de latten te staan.


Wil je een bril of helm huren? Ook dat is hier mogelijk, net als het laten onderhouden van je eigen gear en het opbergen van waardevolle spullen in kluisjes. Je vindt de Schischule naast het dalstation.


Eenmaal klaar met skiën, stal je gratis en voor niets jouw materiaal in de opslag van de Schischule. Je hoeft dus alleen je schoenen mee te brengen naar je overnachtingsadres

grunau skigebied

Weekendindeling


Drie dagen skiën, snowboarden en sneeuwschoenwandelen. Daar komt de Business Break - Snow Edition op neer. Al heb jij het helemaal voor het zeggen. Misschien wil je met je bedrijf vijf dagen komen. Of heb je een ander plan. We maken het helemaal jouw weekend. Met of zonder slalomtraining, afsluitend diner of eindfeest. Vertel ons over jouw wensen!

Kosten indicatie

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

3 daagse wintersport reis v.a.
3 dagen halfpension + skippas € 355,-
3 dagen materiaal huur ski of snowboard € 70,-
3 dagen skiles €135,-

Contact


Zin om jouw Business Break - Snow Edition te boeken? Of wil je nog iets weten over het verblijf of vervoer? Bel of mail ons gerust. We nemen dan alle wensen van jouw team één voor één door. Alles om ervoor te zorgen dat jouw wintersportweekend een Business Break wordt die niet lang genoeg kan duren. 


Over PBN

Bij PBN organiseren we professionele wintersportreizen sinds 1984. Naast dat we kind aan huis zijn in Grünau im Almtal, weten we intussen precies wat een groep zoekt in een wintersportweekend. We combineren dan ook avontuur met cultuur, sport met spel en spanning met ontspanning. Dit doen we ook buiten het wintersportseizoen. Het hele jaar door organiseren we belevenissen voor groepen. Belevenissen die je dichter tot elkaar brengen en je tegelijkertijd op persoonlijk vlak laten groeien. En standaard georganiseerd op een plek die al een behoorlijke belevenis an sich is. Benieuwd? Laat ons dan je verwelkomen in Grünau im Almtal!