Nova Zembla Expeditie

Sfeervol, winters en actief

Nova Zembla Expeditie

Nova Zembla Expeditie is een actief programma vol afwisseling. De dag start met de winter expeditie, een competitief programma waarin samenwerking en fun centraal staan. Denk aan opdrachten zoals vuur maken, ski latten race en de eetproef. Toegankelijk en tegelijkertijd uitdagend voor iedereen. Bijna alle opdrachten worden binnen uitgevoerd en enkele opdrachten zullen buiten zijn in echte winterse stijl. Hierna staat de borrel voor jullie klaar. De liefhebbers kunnen ondertussen optioneel tokkelen in het donker.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

Hierna wordt de barbecue aangestoken. Een barbecue is voor de zomer? Nee hoor, ook in de winter kan je hiervan genieten. Misschien is het zelfs nog wel sfeervoller. Want niet alleen de barbecue, maar ook de kaarsjes, vuurkorven en fakkels worden aangestoken. Liever binnen genieten? Dat kan natuurlijk ook. Het eten wordt gewoon geserveerd. Hierna barst de strijd weer los. Ditmaal voor de pubquiz, de afsluitende activiteit van de dag.

Programma

Niet de hele dag weg van kantoor? Dit programma vinden wij het leukste vanaf halverwege de middag. Past iets anders beter bij jou? Dan kunnen wij natuurlijk op deze wensen inspelen.


Voorbeeld programma:

14:30 – 15:00 Ontvangst en welkomstdrankje

15:00 – 17:00 Winter expeditie

17:00 – 18:00 Borrel (optioneel tokkelen in het donker)

18:00 – 20:00 Winterse barbecue

20:00 - 21:30 Pubquiz

Locatie

Het winterpaviljoen ligt aan het Kennemermeer in IJmuiden aan zee. Op twintig minuutjes rijden vanaf Amsterdam. En uitwaaien aan zee kan natuurlijk het hele jaar door. Daarna is opwarmen in het winterse paviljoen extra aangenaam.


Nova Zembla is jouw eigen privé locatie in winterse sfeer en is geschikt voor groepen tot 80 personen.

"Een dag waarbij iedereen plezier heeft".

Het kostenplaatje

Aan deze mooie dag hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Maar schrik niet, alle kosten zijn inclusief voorbereiding en organisatie, materiaal en begeleidend personeel. Het enige wat niet inclusief is, is de BTW.

Kosten per persoon excl. BTW
Ontvangst in winterse sfeer €6,50
Winter expeditie en pubquiz €47,50
Winterse barbecue €24,50
Uitkoop consumpties 3 uur €21,-
Totaalprijs per persoon €99,50

Uitbreidingen en extra's

feestavond? overnachting? vervoer? Het kan allemaal!

Naast het op maat maken, kan jullie dag ook naar wens worden uitgebreid en/of worden voorzien van extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een feestavond met dj. Indien gewenst kunnen wij ook jullie busvervoer en/of overnachting regelen, want op nog geen 100 meter afstand is Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach gelegen. 

Contact

Mocht je vragen hebben over dit programma of eerst een kijkje op locatie willen nemen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 


Nova Zembla Expeditie is een programma van PBN


PBN

Mokerstraat 28

1021 KC Amsterdam

020-6263600

mail@pbn.nl


www.pbn.nl