PBN Monopoly XL

This game is serious business

"The game is on"

monopoly pbn

The Game is on

We dagen je bedrijf uit voor Monopoly XL. Dit is een levensgroot spel met levensechte opdrachten waar je op de werkvloer meteen iets aan hebt. Weet jij met je team de beste strategie uit te stippelen? Durf je risico’s te nemen? Te investeren in huizen en hotels? Monopoly XL is the real deal, compleet met pionnen en kanskaarten. Een spel over winnen en verliezen, maar dan XL. Geniet jij straks van ‘een vergissing van de bank in jouw voordeel’ of ga je ‘direct naar de gevangenis en niet langs start?’ Succes!

Bedrijfsmonopoly voor teams

monopoly pbn

Monopoly XL is:

 - Een bedrijfsspel vol uitdagingen

   - Geschikt voor teams van 40 tot 200 deelnemers

   - Samen doe- en denkopdrachten uitvoeren

   - Mogelijk op elke locatie

  En: beter dan het bordspelPicture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
"Learning by doing"

Monopoly XL is dan wel een spel, maar stiekem train je diverse vaardigheden. Zo leer je omgaan met onverwachte gebeurtenissen (hallo kanskaarten!) maar ook risico’s nemen en gebruikmaken van de kwaliteiten van je team. Welke collega heeft het beste poker-face voor de onderhandelingen? Wie houdt het doel haarscherp voor ogen? En welke teamgenoot weet in het heetst van de strijd het hoofd koel te houden? Je ontdekt het in Monopoly XL.

monopoly

Het Kostenplaatje

Speel je Monopoly XL? Dan krijg je het hele pakket: een programma van een dagdeel, inclusief materialen, begeleiding en instructies. Ook de organisatie en voorbereiding nemen we op ons. Wat er qua kosten bijkomt? De kosten van de locatie, reiskosten en BTW. Heb je zelf een kantine, vergaderzaal of aula van formaat? Dan spelen we gewoon een thuiswedstrijd!

Kosten per persoon, excl. BTW, prijswijzigingen voorbehouden
40-70 pers. € 55,-
70-90 pers. € 50,-
> 90 personen € 45,-
Gepersonaliseerd spelbord (optioneel) €1250,-

Let the games begin

Vragen over Monopoly XL? Even de spelregels doornemen? Of meteen een datum vastleggen? Bel of mail gerust. Of laat hieronder je gegevens achter. We nemen dan binnen een werkdag contact met je op. Ook maken we graag een offerte voor je. Gratis en vrijblijvend. Helemaal afgestemd op jouw bedrijf en natuurlijk: jouw bedrijfsdoelstellingen.


Monopoly XL is een programma van PBN


PBN

Mokerstraat 28

1021 KC Amsterdam

020-6263600

mail@pbn.nl


www.pbn.nl