Kampvuur Meeting

De plek voor creatieve ideeën en -oplossingen

De Kampvuur Meeting

De Kampvuur Meeting

Vurig vergaderen in de Belgische Ardennen

Brainstormen, ideeën bedenken, visie ontwikkelen. Vind de inspiratie maar eens in de kantoorkamer waar je al 40 uur per week doorbrengt. Out of the box denken gaat beter als je ook zélf naar buiten treedt. Naar de Belgische Ardennen om precies te zijn.

Niets effectiever dan brainstormen voor een knetterend kampvuur en onder een schitterende sterrenhemel. Ver weg van kantoor, maar slechtst een paar uur rijden vanaf Utrecht. De Belgische Ardennen staan garant voor een ongestoord programma in de natuur met het hele team. Hard werken én hard ontspannen, dat is de Kampvuur meeting.

Voor het hele team

Hard werken én hard ontspannen. Dat is de kampvuur meeting!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Kampvuur meeeting adventure hillv2

Locatie

In de omgeving van Durbuy vind je Adventure Hill: ruim opgezette locatie mét kampvuurplek. Ook is er een taverne en loungehoek: dus je kunt overdag werken waar je wilt. En als je het brainstormen even beu bent, zijn er genoeg andere dingen te doen in de directe omgeving. Mountainbiken, abseilen op onze eigen rots bijvoorbeeld of een prachtige wandeling in de omgeving.  • Adventure Hill in de Ardennen
  • Prachtige midden in de natuur gelegen locatie
  • Locatie exclusief voor het team
  • Met taverne en bar, lounge- en DJ-hoek, groot terras met kampvuurplek
  • Ontspannen activiteiten naar keuze


Meer locaties van PBN

Zelf samenstellen

In overleg met PBN is bijna alles mogelijk

020 62 63 600

Kampvuur meeeting programma hoofd

Programma

De indeling van de kampvuurmeeting kun je zelf samenstellen. Dat kun je van te voren doen, maar ook ter plaatse. Hoelang de Kampvuur meeting duurt, is aan jou. Het PBNteam ter plaatse maakt van de Kampvuur Meeting een onvergetelijke ervaring. Maar vanwege de reistijd en omdat een kampvuur wel zo leuk is in het donker , rekenen we erop dat je minimaal 1 nacht blijft slapen.

PBN is een creatief-, no nonsens organisatiebureau en zorgt al meer dan 25 jaar voor succesvolle teambelevenissen. De kracht van PBN is het gemotiveerde PBN-TEAM dat 4 top locaties exploiteert.

Picture this

picture
picture
picture

Bel PBN

020 62 63 600

Contact

De Kampvuur Meeting is een programma van PBN


Kantoor:

PBN

Mokerstraat 28

1021 KC Amsterdam

020-6263600

mail@pbn.nl


www.pbn.nl