Cultureel, creatief én culinair.

Het leukste Kerst- en eindejaarstfeest voor bedrijven

"Beleef FortRoyale op het Forteiland"

DIT IS FORT ROYALE

Keer Amsterdam de rug toe en laat Koningin Emma je hoogstpersoonlijk naar het Forteiland vervoeren. Zet voet aan wal op vier hectare historie en laat het eiland de rest doen. Dwaal door de gangen van het eeuwenoude Fort en volg de ontelbare lampjes, kaarsen, fakkels en vuurkorven op weg naar het diner aan de langste tafel waar je ooit aan hebt gezeten. Voor de romantische wijnproever en de avontuurlijke lekkerbek. Proef Fort Royale.

Het bekijken waard

forteiland

De locatie

Het Forteiland van IJmuiden ligt in de monding van het Noordzeekanaal en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Ver van de stad verlaten en toch zo dichtbij. In vijfentwintig minuten rijden van Amsterdam ben je er: het Forteiland. En dat is niet voor niets onderdeel van het Unesco Werelderfgoed. Met plaats voor zo’n 20 tot 600 deelnemers om te verdwalen in de kilometerslange gangen van het uit 1880 afstammende Fort.


Bovendien trekken we ons niks aan van het Hollandse klimaat, gezien het programma grotendeels binnen de Fortmuren afspeelt.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Fortroyale

ZO ZIET DE AVOND ERUIT

In IJmuiden op de “Kop van de Haven” worden de gasten ontvangen aan boord van Koningin Emma. En in die tien minuten varen begint het eigenlijk al: het gevoel even weg te zijn, op ontdekkingsreis. Op het Forteiland maken we het welkom nog wat warmer met Glühwein en chocolademelk voor de open haard.


Dwaal vervolgens door het gangenstelsel, snuffel aan de historie en doe waar je zin in hebt. In de verschillende ruimtes van het gangenstelsel is voor ieder wat wils.


Welke fijnproever herkent de juiste wijnen tijdens de proefexpeditie? Wie schiet de meeste kerstballen uit de boom met een luchtbuks? Wie verslaat de kok in het bereiden van de meest gastronomische hapjes? Welk stel hersens heeft de meeste Fortkennis paraat in de Kopspijkers quiz? En wat wensen collega’s elkaar nu werkelijk toe in zelf opgenomen videoboodschappen? Ontdek het zelf!


Sluit tenslotte de avond (of het jaar!) af in stijl. In de koepelzaal wacht een meterslange tafel met honderden kaarsen en minstens zoveel lekkernijen.

ZO KOM JE ER


Met Koningin Emma dus. Of de Fortwachter. Deze twee schepen varen binnen tien minuten naar het eiland. De trouwe Fortwacht houdt bovendien 24 uur per dag de wacht en is altijd stand-by voor calamiteiten en de algemene bereikbaarheid gedurende de avond.

Informatie en Boeking

Meer weten? Laat Forteiland je zelf overtuigen en ontdek de mogelijkheden van het arrangement voor jouw groep. Kom langs en ervaar Fort Royale!


FortRoyale is een programma van PBN


PBN

Mokerstraat 28-30

1021 KC Amsterdam

020-6263600

mail@pbn.nl


www.pbn.nl