Familiefeest Nova Zembla

Voor een feestje waar vele generaties het nog lang over hebben

Privé paviljoen, Privé strand, Privé uitzicht

Nova Zembla

Er is altijd wel een reden voor een Feestje

Omdat Sara en Naresh gaan trouwen. Omdat ome Cor met pensioen gaat. Omdat Anna in verwachting is. Of omdat Thomas ein-de-lijk de middelbare school achter zich laat. In een familie is er altijd wel een reden te bedenken voor een feestje. Welke reden je ook hebt, je viert het in Paviljoen Nova Zembla in IJmuiden aan Zee. Een strandpaviljoen exclusief af te huren voor jouw familie. Waar niet alleen de hapjes en drankjes verzorgd worden, óók de schoonmaak en afwas. Kijk, dan is het pas echt feest

Nova Zembla

Familiefeest bij Nova Zembla is,

Feestvieren in je eigen strandpaviljoen, Een oase van rust op een centraal gelegen locatie, prachtige zonsondergang, kampvuur, Geheel verzorgd: van eten tot schoonmaak, Zo actief als je zelf wilt, Voor families tot 200 personen


"Activiteiten voor wie niet alleen in een kringetje wilt zitten"

Nova Zembla terras

voor jong, oud en alles ertussenin

Geen zorgen: je zit niet in een kringetje en geeft geen blokjes kaas door. Tenzij je dat wilt natuurlijk. Rondom het paviljoen wachten allerlei activiteiten op je. Beklim bijvoorbeeld eens onze tweeëntwintigmeter hoge toren. Of ga je er liever van af? Abseilen behoort ook tot de mogelijkheden. Op het water liggen de surfboards klaar om een rondje te SUP’en. Je nichten en neven uitdagen voor een potje beachvolleybal kan natuurlijk ook. Houd je je hartslag liever in een lagere zone? Toekijken vanaf het overdekte terras is minstens zo leuk.

Muziek, music, musica!

We begrijpen dat jouw muzieksmaak niet per se overeenkomt met die van je ooms en tantes. Onze DJ-hoek met ‘Mood Muziek Systeem’ is daarom uitgerust met duizenden nummers. Er zit dus voor iedere smaak en sfeer passende muziek bij. 

Slingers? Zelf even ophangen

Net als in het leven an sich, hang je de slingers ook in Paviljoen Nova Zembla zelf op. Ballonnen, opblaasbeesten, Sara’s en Abraham’s van papier maché: neem ze gerust mee. Maar neem ze ook vooral weer mee naar huis. Ruimen wij de rest op.

En… start de diashow!

Zeg je familiefeest, dan zeg je speech. En bij speeches horen foto’s. Onze beamer en scherm staan voor je klaar. Laat dus gerust veertig prachtige - of minder prachtige - foto’s zien voor het veertigjarige huwelijk van je ouders.

En de kosten?

Zelfs het prijskaartje is feestelijk

Hoe groot je familiefeest ook is, de kosten moeten wel behapbaar blijven. Bij ons daarom duidelijke pakketprijzen, die je zelf uit kunt breiden. Vragen over de kosten? Of wil je een feest op maat? Bel of mail even, we doen er alles aan om jouw familiefeest onvergetelijk te maken.

Familiefeest Nova Zembla, prijzen per persoon, incl. BTW., prijswijzigingen voorbehouden
4 uur durend feest, onbeperkt drinken, , nacho's en nootjes op tafel € 27,50
Exclusief gebruik van de locatie € 7,-
Optioneel, activiteiten v.a. €17,50
Optioneel, extra uur feest € 6,-
Optioneel, Beach barbecue € 22,50
Optioneel Toetjesbuffet € 5,50
Optioneel van Dobbe bittergarnituur € 4,50
Kinderen 5 t/m 11 jaar 50% korting

Contact

Informatie en boeking

Familiefeest is een programma van PBN


Kantoor:


PBN

Mokerstraat 28

1021 KC Amsterdam

020-6263600

mail@pbn.nl


www.pbn.nl

www.paviljonenovazembla.nl