PBN Opleiding eventinstructeur

Word jij onze nieuwe collega?

Het bekijken waard

Eventinstructeur worden?

Weet jij van aanpakken en ben je niet bang om voor een groep te staan? Ben jij hét talent die activiteiten kan begeleiden maar ook met een glimlach een biertje kan tappen? Volg de eventinstructeurs opleiding en "join the team!" Een onvergetelijke opleiding die je volgt met je toekomstige collega's.

Sportief & Actief

Als eventinstructeur ben je multi-inzetbaar en begeleid je groepen tijdens verschillende activiteiten. Van beachgames en blowkarten tot boogschieten en het voorbereiden van een luxe BBQ. Daar heb je lesgeef ervaring en enthousiasme voor nodig. Ook waarborg je de veiligheid van de deelnemers in verschillende omstandigheden. Deze vaardigheden leer je het best door gewoon aan de slag te gaan: "learning by doing". Deze methode gebruiken we al meer dan dertig jaar. Ben jij de eventinstructeur die van A tot Z aan de slag gaat?

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

Dit heb je nodig om de eventinstructeur-opleiding van PBN te volgen

Beheersing Nederlandse taal.

Spreekvaardig in Engels.

Ervaring met lesgeven of presenteren voor groepen is een pré.

minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau.

Sportieve mindset.

De leeftijd van 18 jaar of ouder.Na het volgen van de eventinstructeur-opleiding kun je gelijk aan de slag bij PBN. Natuurlijk wel wanneer het jou uitkomt. Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt en je kunt je eenvoudig inschrijven via email (teampbn@pbn.nl) of whatsapp (020-6263600).


Ben je na de eventinstructeur-opleiding helemaal niet meer te stoppen? Dan kun je je aanmelden voor de outdoorinstructeur opleiding en doorgroeien tot zelfstandig outdoorinstructeur.


OUTDOORINSTRUCTEUR OPLEIDING:


https://www.pbnevents.nl/pbn-outdoor-instructeur-opleiding

DE EVENTINSTRUCTEUR-OPLEIDING

Nova Zembla terras

DEEL I

Paviljoen Nova Zembla IJmuiden

We beginnen in Nederland en wel op onze locatie Nova Zembla in IJmuiden. een strandpaviljoen in de Kennemerduinen waar je nooit uitgekeken raakt op de activiteiten. We gaan aan de slag met evenementen organisatie en het begeleiden van beach- en spel activiteiten. De volgende onderdelen komen aan bod:

- Voorbereiden & organiseren 

- Oriëntatielopen

- Archery tag

- Beach spelen

- You - Fo

- Discgolf

- Katapultbouwen & schieten

- Veiligheid 

- Catering skillsDEEL I

Forteiland IJmuiden

We stappen aan boord van onze eigen boot "de Fortwachter" en varen naar een unieke plek en Unesco werelderfgoed monument: Forteiland IJmuiden, een historische locatie vol cultuur en avontuur.

De volgende onderdelen komen aan bod:

- Fortdiscovery

- Boogschieten

- Teamwork

- Rondleiding

- Trapezesprong

- Evenwichtsbalk

- Powerfan

- Veiligheid ardennen

DEEL II


We reizen we af naar de Belgische Ardennen. Dit deel van de opleiding is vrijblijvend, maar verhoogd wel je inzetbaarheid. Op de eigen locatie van PBN, daar maak je nóg intensiever kennis met PBN.


Het programma:


Voorbereiden en organiseren

Expeditie Ardennen

Kruisboogschieten

Gastheerschap

Outdoor cooking

Ervaren van adventure activiteiten


Data & kosten

SAMEN INVESTEREN


De totale duur van de opleiding is 4 dagen, de kosten zijn €50,- per opleidingsdag. PBN regelt de locaties, catering, instructie, materialen en vervoer naar de Ardennen (mocht je het België deel willen volgen).


Let op:

Ben je student aan de HvA, domein Bewegen, Sport & Voeding? Dan kom je met de event instructeursopleiding in aanmerking voor een profileringspunt.

Data
Deel I NL 22 t/m 26 juni 2020
Deel II België Najaar (datum volgt)

Ik meld me aan!

Jezelf aanmelden voor de eventinstructeur opleiding van PBN doe je HIER. Voeg het evenement toe in je winkelmandje, vul je gegevens in en voltooi! Dan zien we jou op de opleidingsdagen!

Vragen?

Heb je nog vragen? Vul het formulier in of stuur een mail. Of je kunt natuurlijk altijd bellen of mailen!


Mailen: teampbn@pbn.nl

Bellen: 020-6263600